01.03.11

Процес реабілітації безбатьківства. Духовне відродження країни.

  Для того, щоб перемогти цю проказу, необхідно зрозуміти як вона діє і що необхідно зробити для повної перемоги над нею. Основні цілі, які необхідно поставити для подальшого одужання країни наступні:
1. Духовне відродження країни.
2. Моральне відродження країни.
3. Національно-культурне розвитку народності.
Тільки після досягнення цього можливе повне зцілення нації, кожної людини окремо, соціального середовища в цілому. І досягнення духовного, морального, економічного відродження, яке вплине на політичні процеси в країні.

1. ДУХОВНЕ ВІДРОДЖЕННЯ КРАЇНИ.


      «Країна не зможе піднятися з колін, поки над країною сидить біс - КПРС», - ці слова з пісні відомого співака початку 90-х років І. Талькова повністю відображають сутність духовних процесів, які впливають на всі події, що відбуваються в країні і на землі в цілому. Заперечення впливу духовного світу на фізичний світ є повним божевіллям і недалекоглядністю. Математики, кібернетики, генетики та інші вчені різних століть і націй давно довели реальність і панування духовного світу і не приймати це є, принаймні, дурістю і неуцтвом.
     Якщо народ не визнає Бога як чільну владу над собою і країною в цілому, тоді йому немає за що звітувати. Люди ставлять себе останньою і найвищою інстанцією в країні. Це робить їх автоматично уразливими для негідних і ганьблять вчинків, деструктивно впливають на життя.
Якщо не перед ким звітувати і ти сам собі господар, тоді можна робити все, і ніхто в тебе за це не запитає.
     Для здійснення своїх егоїстичних цілей всі методи стають доступними і дозволено. Перестають існувати які-небудь межі дозволеного. Закони стають засобом маніпуляції.
     Коли в країні людина стає законом для себе, і закони існують тільки умовно, в країні породжується беззаконня.
     Немає Бога - ні страху Божого. Нема страху Божого - немає відповідальності.
Біблія каже: «Дурний сказав у серці своєму:« Бога немає »,« Страх Божий - початок мудрості ». Ці слова належать Давидові й Соломонові, найбільшим керівникам, царям Ізраїлю. Саме під час їх царювання Ізраїль досягла небувалої економічної, соціальної, політичної, моральної стабільності і процвітання. Весь світ того часу дивувався цьому диву стабільності і добробуту нації. Жодна країна в світі ще не досягла того рівня розвитку, на якому був Ізраїль, і, швидше за все, ніколи й не досягне. Маючи такий приклад державної влади тим більше безглуздо заперечувати вплив Бога і Його законів на які відбуваються події в країні.
     Ми ж сьогодні маємо те, що маємо: «Праведність люд підіймає, а беззаконня - безчестя для народів».
     Ті дурниці і беззаконня, що мали і мають місце на нашій землі в прямому й переносному сенсі збезчестили наш народ. Крадіжка, насильство, вбивства, корупція, пияцтво, перелюбство, ворожнеча, ненависть тощо, - це ті характеристики, з якими уособлюється наша країна. Хіба це не ганьба?
      Є філософське висловлювання, яке дуже точно відображає сутність сьогоднішніх днів: «Країна має такого президента, якого вона заслуговує».
      Ось і виходить, що «батьки народу», які керували країною, загрузнувши в ідолопоклонство, жадібності, грошолюбство, блуд і т.п. зіпсувалися від безбожжя і беззаконня до такої міри, що власне его стало більше любові до ближнього і народу в цілому.
Вони втратили справжнє значення і розуміння влади як відповідальності за народ і служіння йому, пішовши слідом інших цінностей.
      Так як перевагою країни в цілому є її цар, вони й навчили народ красти, вбивати, гвалтувати і т.д. Як «батьки народу», саме вони навчили своїх «дітей» всім беззаконню, подавши приклад для наслідування.
      Але ж Господь так само є Президентом, якого ніхто не переобирали. Він мудро керує Всесвітом.
     Якщо б ми зрозуміли Його серце, а Він є Любов, які мотиви рухають Його рішеннями, ми б навчилися керувати. І відродження моральне, економічне негайно б прийшло.
Для цього потрібно духовне відродження всього народу, всієї країни, всієї нації.
Отже, духовне відродження - це покаяння усього народу за свої беззаконня. Уряд повинен покаятися перед Богом і народом за Гулаг, Соловки, голодомор, репресії, невинну кров віруючих, за всі злочини і гріхи.
     Народ повинен визнавати свої гріхи і покаятися за всі свої провини, тобто від чистого серця відвернутися від них.
     Релігія не наближає людей до Бога, а тільки робить їх черствими, бездумними і бездушними фанатиками.
     Релігія намагається опустити Бога на рівень людини, тим самим, зменшує Його славу і святість до рівня обрядів та церемоній. Божий образ ставлять на рівень людської слабкості, тим самим, занижуючи Його стандарти і опускаючи планку праведності.
    Гріх не повинен опуститися до рівня людської слабкості. Не можна розділяти гріхи на великі і маленькі, на вади та слабкості. Божий стандарт повинен залишатися Божим стандартом.
    Нація потребує не стільки в релігії, скільки в пізнанні Бога, Його цінностей, законів, справедливості й святості. Його Слово - це Закон, за яким існує Всесвіт, так само як Конституція є вищим законодавчим документом розвинених країн. Але незнання Закону, не звільняє від відповідальності!
     Наше невігластво, духовна безграмотність, змалили Бога до рівня людської істоти.
Люди «зробили» Господа жорстоким, суворим, стягуються, несправедливим і байдужим, замість того, щоб прагнути і перетворюватися в образ Божий: любов, милосердя, істина, вірність, сталість, милосердя.
     Саме через те, що ми не знаємо, не розуміємо, ходимо в темряві, земля і тремтить під нашими ногами.
     Тільки пізнавши і полюбивши Бога - Його чистоту, святість, праведність - ми самі станемо чистіше, праведніша і тоді зможемо пробачити і полюбити самих себе, що призведе до любові до ближнього. Це і буде відродженням нації.
     Кохання ж є виконання всього закону.
Тому що всі постанови: не вбивай, не чини перелюбу, не кради, полягають в одному - люби ближнього свого як самого себе. Любов не робить ближньому своєму зла, усе терпить, всьому вірить, не радіє злу, не величається, не пишатися - це і є духовне відродження народу.
     Бог є добрий і люблячий Батько, готовий милувати і прощати нас - Своїх дітей.
Але для багатьох з нас Він представляється як монарх і тиран. Чому?
Живучи у злі і серед беззаконня, будучи сповненими злих помислів і страждаючи від несправедливості й жорстокості, ми не можемо уявити собі Бога інакше як жорстоким і несправедливим.
     Несправедливість і жорстокість оточують нас і змушують сприймати інших людей як жорстоких; жорстокість ж помножена на жорстокість породжує ще більшу жорстокість. Але все це не применшує достоїнств Самого Бога.
     Ви хочете, щоб доброти стало більше? Стати добрішими.
     Ви хочете, щоб світла в суспільстві стало більше? Запаліть світло всередині себе, і кількість темряви навколо вас моментально зменшиться.
     Ви хочете, щоб любові і розуміння стало більше? Почніть любити, не чекаючи нічого взамін, і любов зцілить ваше серце.
     Країна потребує духовного відродження, тому що дух переносить неміч.

Немає коментарів:

Дописати коментар